ZostaĂą betatesterem!

binboy29.06.2005 11:38:40
#

Ponieważ nie wszyscy czytają newsy, a to ciekawa informacja - raz jeszcze ogłoszenie :)

Redakcja pisma Software Developer's Journal - magazynu dla programistów - poszukuje betatesterów do pisma. Jeśli więc programujesz, jest to Twoją pasją, znasz się na tym i chcesz czytać ciekawe artykuły zanim inni je zobaczą - napisz na adres sdj@software.com.pl, gdzie uzyskasz więcej szczegółowych informacji.

Nieznany05.07.2005 11:23:12
#

a mozna sie dowiedziec co dokladnie sie testuje i jakie sa z tego ew. profity? :]

binboy05.07.2005 14:32:56
#

Testuje się artykuły :) Ma się więc za darmo dostęp do ciekawych tekstów, które w przyszłości mogą się ukazać w piśmie. Ma się też zatem pewien wpływ na to co się w nim ukaże. To chyba niezły "profit"? :)

Dark_Moon19.05.2006 16:51:03
#

Mam nadzieję, że jest to bez zobowiązań?

Nieznany19.05.2006 18:27:42
#
Dark_Moon napisa≥:
Mam nadzieję, że jest to bez zobowiązań?

Oczywiście, że bez, jestem już od kilku miesięcy i dostaje pełno artykułów :) Nie nadążam oceniać.

Kontakt

Jeśli chcesz się z nami skontaktować napisz na adres: info(at)binboy.org lub odwiedź nasz profil na Facebooku!

O Nas

Serwis binboy.org to kopalnia wiedzy dla wszystkich z branży IT, w szczególności dla programistów i webmasterów. To duży zbiór kursów programowania, tutoriali, darmowych ebooków, setki kodów źródłowych itp.

Bądź w kontakcie

Panel użytkownika

Zaloguj się do panelu użytkownika.
Nie masz konta? Zarejestruj się!
Zapomniałeś hasła?