Artykół o konfiguracji neostrady i innych połączeĂą PPP!! Czy potrzebny??

beczu26.02.2007 17:49:28
#

Chce napisać arta, myślałem o czym i doszłem do wniosku ze moze właśnie o konfiguracji neostrady i innych szerokopasmowych połączeń pod linuxem. Forumowicze chce usłyszeć wasze zdanie na temat czy pisać tego arta czy nie. Jest to dosyć profesjonalna witryna nie chciałbym później czytać komentarzy typu ze to jest artykół dla noobów itd.

ktyl26.02.2007 19:07:32
#

Napisz artykuł i opublikuj, na pewno ktoś skorzysta

beczu26.02.2007 19:49:05
#

Zacząłem pisać tego arta i jak sobie myślałem o całkiem początkujących uzytkownikach to przestalem i zdecydowalem sie na większy projekt linux od podstaw . Do końca marca powinienem się wyrobić. Pytanie do ciebie KTYL. Ty esteś administratorem więc powiedz wrzucić go w calości czy w częścaich bo wyjdzie tego dość sporo??

ktyl26.02.2007 21:54:48
#

to zalezy od tresci. jesli poszczegolne czesci nie sa ze soba mocno powiazane, to ja wrzucalbym je oddzielnie. natomiast jesli zaleza od siebie dosc mocno to umiescilbym je w jednym dokumencie. ale decyzja nalezy do autora

Kajoj27.02.2007 00:42:44
#

w całości - najlepiej tą najfajniejszą metodę tzw. kernelową, czyli bez jakiegoś tam badziewia w stylu usermodowych programów ala modem_run. Przecież kernel od 2.6.10 wspiera bardzo ładnie modemiki speedtouth i ładowanie firmwaru przez Udev.

Kontakt

Jeśli chcesz się z nami skontaktować napisz na adres: info(at)binboy.org lub odwiedź nasz profil na Facebooku!

O Nas

Serwis binboy.org to kopalnia wiedzy dla wszystkich z branży IT, w szczególności dla programistów i webmasterów. To duży zbiór kursów programowania, tutoriali, darmowych ebooków, setki kodów źródłowych itp.

Bądź w kontakcie

Panel użytkownika

Zaloguj się do panelu użytkownika.
Nie masz konta? Zarejestruj się!
Zapomniałeś hasła?