Problem ze znalezieniem pliku
| Leblev | 30.08.2007 22:30:34 | |
![]() | Mam problem ze znalezieniem pliku. Otóż wyczytałem w książce, że powinien on na dysku się znajdowac ale go nie znalazłem. Wybrałem Start>Wyszukaj>pliki i foldery wpisałem nazwę pliku i dalej nic. Po jakimś czasie wpadłem na taką opcję(w wyszukiwaniu): "Przeszukaj ukryte pliki i foldery" noi znalazło się na moim koncie plik ma lokalizację: C:\Documents and Settings\karoll\Recent. Nie wiem co to ten 'Recent' i nie ma go na dysku(pokazanego). Wykminiłem żeby go może jakoś odblokowac czy coś ale takiej opcji nie znalazłem... No to jakby ktoś się już z tym kiedyś spotkał czy coś to bym był wdzięzny z radę. | |
| ktyl | 30.08.2007 22:56:43 | |
![]() | Jaki plik? Jaka ksiazka? I o co tak naprawde pytasz, bo nie bardzo rozumiem? W Recent trzymane sa ostatnio otwierane dokumenty. | |
| Leblev | 31.08.2007 08:45:58 | |
![]() | 1 plik: eclipseme.feature_1.5.0_site.zip 2 o j2me 3 O to jak się dostac do tego Recent(bo jak wchodzę tam ręcznie przez mój komputeritd... to go tam nie widzę) Dziwne, że tego pliku w życiu nie otwierałem:/ | |
| ktyl | 31.08.2007 20:58:00 | |
![]() | Leblev napisa≥: 1 plik: eclipseme.feature_1.5.0_site.zip
3 O to jak się dostac do tego Recent
Start->Dokumenty | |
| Leblev | 05.09.2007 17:09:17 | |
![]() | Sprawę rozwiązałem tak, że ściągnąłem plik z neta a pewnie był w recent, bo go niby otwierałem w browse wpisując jego nazwę a tak na prawdę go nie było... no. | |
| Nieznany | 01.10.2007 12:46:32 | |
![]() | a przez co wchodziłeś do tego katalogu? Bo jak przez explorera to pewnie masz wyłączone pokazywanie ukrytych plików. Poszukaj w opcjach folderów. | |