Program do mailingu?
| Kotlet | 03.12.2011 19:07:19 | |
![]() Postów: 1 | Cześć Za niedługo planuję użyć mailingu do promowania swojej strony. Przeglądam różne strony i zastanawiam się jakim programem to zrobić. Natrafiłem na program AdMailer firmy Enterso. Strona programu : www.admailer.pl Zakres funkcjonalności programu obejmuje: - Bazę adresów @ - Zarządzanie bazami adresów email - Przygotowanie treści korespondencji - Wysyłanie wiadomości e-mail według ustalonego szablonu Czy taki program spokojnie mi wystarczy? Planuję wysłać mailing do kilkuset tysięcy maili. W załączniku będzie tekst i obrazek. Prosiłbym o wypowiedź osób , które już kiedyś robiły mailing albo wiedzą jak się za to zabrać ! Dziękuje Tomasz | |
| Karol | 04.12.2011 08:28:16 | |
![]() Postów: 2 | Cześć, Programu, który polecasz nie znam. Znam jednak (a raczej jestem autorem) inne programy, które również posiadają taką funkcjonalność i z których korzystałem w praktyce. Mówię o programach z serii Asystent - http://www.meteoryt.pl. Każdy z programów serii Asystent, w wersji Biznes, posiada moduł masowej korespondencji. Sprawdza się on bardzo dobrze i mogę go spokojnie polecić. Oprócz mailingu można również wysyłać masowo wiadomości SMS - jeśli w przyszłości chciałbyś stosować takie kampanie. Więcej szczegółów znajdziesz na stronie domowej programów. Ale oczywiście zachęcam do przetestowania kilku programów tego typu i wybrania tego, który będzie Ci pasował najbardziej. Możesz później napisać, na co padł Twój wybór. Pozdrawiam Karol | |